Team Sue Salon

Maak hier kennis met onze creatieve crew!
Klik op hun foto of naam om een online afspraak te maken!
Uiteraard kun je ook bellen naar 010-2653007

Marianne Schouten

Manager | Top Stylist | Color Expert


Ik zit al meer dan 20 jaar in het vak. Mijn ervaring als hair-artist en color expert heb ik opgedaan in meerdere top salons.
Zij vindt het heerlijk om haar te kleuren, en geeft regelmatig interne en externe trainingen aan andere stylisten.
Creatief en geduldig, dat is Marianne. Ze neemt de tijd om jouw wensen te bespreken. Op zowel kleur- als knipgebied is zij een kei en altijd professioneel. Door haar ervaring en mensenkennis geeft zij jou een oprecht en eerlijk advies.
Zij is duidelijk in wat realiseerbaar is wanneer jij toe bent aan een nieuw kapsel of een nieuwe kleur. Marianne ademt het vak uit.....

Nicole Campagne

Top Stylist | Extensions | Weavings


Dit multi-talent zit al meer dan 20 jaar in het vak en heeft in meerdere topsalons in Rotterdam haar ervaring opgedaan. Haar grootste passie is kleur! She loves Balayages & Highlights. Maar zij is binnen SUE ook de specialist in Hairextensions & hairweaving.
Ik hou ervan om mooie kleuren te maken. Dit zijn mijn skills, ik hou van mooi haar. .
Het is mijn passie. 1 van mijn grootste liefdes.

Lisa Carels

Top Stylist


Lisa heeft al ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak en richt zich dagelijks met veel plezier en passie op het haar van haar klanten.
Mijn visie is om de persoonlijkheid van mijn klant te benadrukken met haar haar. Is de klant tevreden, dan ben ik dat ook. Dat maakt ons vak zo dankbaar en veelzijdig.
Persoonlijke aandacht en deskundigheid staan bij mij centraal.

Jochem Diever

Top Stylist


Ik ben Jochem Diever, een gepassioneerde kapper met al meer dan 10 jaar ervaring in dit mooie vak. Ik heb veel kennis opgedaan qua kleur en verschillende kniptechnieken.
Door ervaring op te doen in diverse high-end salons weet ik hoe ik de juiste coupe moet creëren om jou vol zelfvertrouwen de deur uit te laten lopen. .
Ik wil maar 1 ding, jou mooi maken.

Tino Novelli-Rutten

Eigenaar | Topstylist

06-46284486


Na meer dan 20 jaar in het vak te zitten ben ik nog steeds gefascineerd door het fenomeen vrouw en haar haar.
Ik vind het elke dag nog steeds een uitdaging om kapsels te ontwerpen die perfect aansluiten aan de gelaatsvorm en dat in combinatie met de perfecte kleur.
Op 1 maart 2017 heb ik vol trots Sue Salon overgenomen van Bianca. Mijn eerste binnenkomst bij Sue was liefde op het eerste gezicht. Bianca heeft hier een prachtige zaak opgebouwd waar creativiteit en kwaliteit voorop staan. Ik vind het dan ook een eer deze bron van creativiteit te mogen voortzetten.
Ik sta altijd open voor suggesties en nieuwe ideeën. Schroom niet om contact met mij op te nemen!

Tim Rutten-Novelli

Marketing | Administratie

06-22606086


Ik kan niet fohnen, niet kleuren en ben doodsbang van een schaar….
Van marketing heb ik gelukkig meer kaas gegeten! Als afgestudeerd Marketeer ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam in de fitnessbranche. En net als bij een kapsalon is een fitnesscentrum een dienstverlenend bedrijf dat als enige doel heeft mensen mooier te maken en te zorgen dat ze zich beter voelen. Vandaar dat ik me perfect kan inleven in deze branche.
Ik verzorg als commercieel directeur bij Sue Salon de website, social media en alle posters en flyers. Daarnaast verzorg ik de administratie. Tips of suggesties? Bel of e-mail mij gerust!