Team Sue Salon

Maak hier kennis met onze creatieve crew!
Klik op hun foto of naam om een online afspraak te maken!
Uiteraard kun je ook bellen naar 010-2653007

Nicole Campagne

Top Stylist | Extensions | Weavings


Dit multi-talent zit al meer dan 20 jaar in het vak en heeft in meerdere topsalons in Rotterdam haar ervaring opgedaan. Haar grootste passie is kleur! She loves Balayages & Highlights. Maar zij is binnen SUE ook de specialist in Hairextensions & hairweaving.
Ik hou ervan om mooie kleuren te maken. Dit zijn mijn skills, ik hou van mooi haar. .
Het is mijn passie. 1 van mijn grootste liefdes.

Lisa Carels

Top Stylist


Lisa heeft al ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak en richt zich dagelijks met veel plezier en passie op het haar van haar klanten.
Mijn visie is om de persoonlijkheid van mijn klant te benadrukken met haar haar. Is de klant tevreden, dan ben ik dat ook. Dat maakt ons vak zo dankbaar en veelzijdig.
Persoonlijke aandacht en deskundigheid staan bij mij centraal.

Jochem Diever

Top Stylist


Ik ben Jochem Diever, een gepassioneerde kapper met al meer dan 10 jaar ervaring in dit mooie vak. Ik heb veel kennis opgedaan qua kleur en verschillende kniptechnieken.
Door ervaring op te doen in diverse high-end salons weet ik hoe ik de juiste coupe moet creëren om jou vol zelfvertrouwen de deur uit te laten lopen. .
Ik wil maar 1 ding, jou mooi maken.

Drake Brown

Top Stylist


Drake Brown is een internationaal erkende haarkleurist en educator. Hij heeft zijn professionele carrière vormgegeven met passie, motivatie en visie. Hij begon als colorist op 25-jarige leeftijd bij de beroemde Vidal Sassoon Salon in Chicago en op 27-jarige leeftijd was hij een van de beste internationale educator van Sassoon.
Hij draait al jaren mee in het topsegment en bij programma’s als ‘How to make you a super model’. Na jaren te werken in Amsterdam kunnen wij in Rotterdam eindelijk ook van zijn talenten genieten! Hij is op woensdagen werkzaam als colorist bij Sue Salon.
.

Deveny Heinze

Haar Stylist


Na 3 jaar intens intern getraind door de stylisten van Sue Salon ben ik sinds afgelopen juni afgestudeerd en Full Time in dienst bij Sue salon. Ik vind het vak helemaal geweldig en ben klaar om eindelijk mij passie uit te voeren.
Kleuren, knippen en zo veel meer :-) Ik hou van mijn vak.

Sabine van Dijk

Haar stylist

010-2653007


Na 3 jaar de Nederlands kappers Academy en intensief trainen door de stylisten van Sue Salon start ik 1 september als stylist. Ik ben helemaal gefascineerd oor kleuringen en ben er klaar voor om dit mooie vak uit te oefenen.
Ik kijk er dan ook erg naar uit om mooi haar te maken. Tot snel @ Sue Salon

Tino Novelli-Rutten

Eigenaar | Topstylist

06-46284486


Na meer dan 20 jaar in het vak te zitten ben ik nog steeds gefascineerd door het fenomeen vrouw en haar haar. Ik vind het elke dag nog steeds een uitdaging om kapsels te ontwerpen die perfect aansluiten aan de gelaatsvorm en dat in combinatie met de perfecte kleur.
Op 1 maart 2017 heb ik vol trots Sue Salon overgenomen van Bianca. Mijn eerste binnenkomst bij Sue was liefde op het eerste gezicht. Bianca heeft hier een prachtige zaak opgebouwd waar creativiteit en kwaliteit voorop staan. Ik vind het dan ook een eer deze bron van creativiteit te mogen voortzetten.
Ik sta altijd open voor suggesties en nieuwe ideeën. Schroom niet om contact met mij op te nemen!

Tim Rutten-Novelli

Marketing | Administratie

06-22606086


Ik kan niet fohnen, niet kleuren en ben doodsbang van een schaar….
Van marketing heb ik gelukkig meer kaas gegeten! Als afgestudeerd Marketeer ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam in de fitnessbranche. En net als bij een kapsalon is een fitnesscentrum een dienstverlenend bedrijf dat als enige doel heeft mensen mooier te maken en te zorgen dat ze zich beter voelen. Vandaar dat ik me perfect kan inleven in deze branche.
Ik verzorg als commercieel directeur bij Sue Salon de website, social media en alle posters en flyers. Daarnaast verzorg ik de administratie. Tips of suggesties? Bel of e-mail mij gerust!