Team Sue Salon

Maak hier kennis met onze creatieve crew!
Klik op hun foto of naam om een online afspraak te maken!
Uiteraard kun je ook bellen naar 010-2653007

Tino Novelli-Rutten

Eigenaar | Manager

06-46284486


Na meer dan 20 jaar in het vak te zitten ben ik nog steeds gefascineerd door het fenomeen vrouw en haar haar.
Ik vind het elke dag nog steeds een uitdaging om kapsels te ontwerpen die perfect aansluiten aan de gelaatsvorm en dat in combinatie met de perfecte kleur. Daarbuiten ben ik een ras echte ondernemer die in zijn vak continu opzoek is naar nieuwe uitdagingen voor mezelf en mijn klanten.
Op 1 maart 2017 heb ik vol trots Sue Salon overgenomen van Bianca. Een zaak die toen in 5 jaar in begrip is geworden in hartje Rotterdam. Ik zorg hier voor de kwaliteitsbewaking, educatie en vaktechnische ondersteuning.
Ik sta altijd open voor suggesties en nieuwe ideeën. Schroom niet om contact met mij op te nemen!

Marianne Schouten

Top Stylist | Color Expert


Ik zit al meer dan 20 jaar in het vak. Mijn ervaring als hair-artist en color expert heb ik opgedaan in meerdere top salons.
Zij vindt het heerlijk om haar te kleuren, en geeft regelmatig interne en externe trainingen aan andere stylisten.
Creatief en geduldig, dat is Marianne. Ze neemt de tijd om jouw wensen te bespreken. Op zowel kleur- als knipgebied is zij een kei en altijd professioneel. Door haar ervaring en mensenkennis geeft zij jou een oprecht en eerlijk advies.
Zij is duidelijk in wat realiseerbaar is wanneer jij toe bent aan een nieuw kapsel of een nieuwe kleur. Marianne ademt het vak uit.....

Cindy de Vogel

Top Stylist | Make Up Artist


Na een intensieve training aan de hoog kwaliteit school Heads Academy. Nu reeds 2,5 jaar geleden ben ik gestart bij Sue Salon. Naast het kappersvak vond ik het belangrijk om mijn kennis te verbreden. Dus naast mijn opleiding ben ik ook een opleiding gaan volgen bij JDO academy.
Naast hairstylist ben ik ook make-up artist bij Sue salon. Ik geef graag advies over coupe, kleur, product en make-up en uiteraard mooie bruidsmake-up. .
Trends en esthetiek zijn voor mij belangrijk

Fabian van der Steen

Top Stylist


Fabian is na een carrière in de horeca zijn passie gaan volgen en heeft zich aangemeld bij de kappersacademie. Nadat hij deze intensieve opleiding met uitstekend resultaat heeft afgerond heeft hij een aantal jaren ervaring opgedaan in top salons.
De man aan het woord: Bij mij kun je terecht voor een vakkundig advies over kleuringen, coupes en producten. Door de ervaring kan ik met mijn talent jouw haar in een handomdraai laten shinen. Ik hou van haar.

Lisa Carels

Top Stylist


Lisa heeft al ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak en richt zich dagelijks met veel plezier en passie op het haar van haar klanten.
Mijn visie is om de persoonlijkheid van mijn klant te benadrukken met haar haar. Is de klant tevreden, dan ben ik dat ook. Dat maakt ons vak zo dankbaar en veelzijdig.
Persoonlijke aandacht en deskundigheid staan bij mij centraal.

Sarah Schaap

Top Stylist


Deze topstyliste barst van het talent.
Ze knipt grafische coupes net zo makkelijk als een ‘free hand’ krullen coupe. Hiernaast heeft ze een specialisatie op het heren vak. Haar signature razorfade is feilloos. Boek een afspraak bij Sarah en je weet dat je een oprecht advies krijgt. Door de passie die zij voor haar vak heeft is haar inspiratie voor nieuwe coupes en kleuren altijd up to date.

Tim Rutten-Novelli

Marketing | Administratie

06-22606086


Ik kan niet fohnen, niet kleuren en ben doodsbang van een schaar….
Van marketing heb ik gelukkig meer kaas gegeten! Als afgestudeerd Marketeer ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam in de fitnessbranche. En net als bij een kapsalon is een fitnesscentrum een dienstverlenend bedrijf dat als enige doel heeft mensen mooier te maken en te zorgen dat ze zich beter voelen. Vandaar dat ik me perfect kan inleven in deze branche.
Ik verzorg als commercieel directeur bij Sue Salon de website, social media en alle posters en flyers. Daarnaast verzorg ik de administratie. Tips of suggesties? Bel of e-mail mij gerust!