Hair Extensions & Weavings

Op zoek naar professionele haarverlenging? Het kan met onze prachtige extensions!

Je wilt graag langer haar, maar het schiet nog niet zo op. Haren groeien gemiddeld maar 1 tot 1,5 cm per maand. Om lang haar te krijgen, moet je dus veel geduld hebben. Hairexentions kunnen in dit geval een goede oplossing zijn voor haarverlenging.

De haren van Indian Gold zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar afkomstig uit India. De haren worden speciaal geselecteerd en alleen de hoogste kwaliteit haren, triple-A, komt in aanmerking voor de vervaardiging van hun producten.

Hair Extensions

De Pre-bonded hairextensions zijn voorzien van een stevige bonding van hoge kwaliteit keratine. Deze keratine bestaat uit dezelfde bouwstof waarvan ook het eigen haar is opgebouwd. Hierdoor is de bonding niet schadelijk voor het eigen haar en zal deze goed kunnen hechten. Onze bondings worden bevestigd met een tang die aan beide zijden warm wordt op 180 graden. Na het plaatsen van de hairextensions kan het haar meteen gewassen en desgewenst geverfd worden.

Hair Weavings

Deze machine hairweft is herbruikbaar en ideaal voor een snelle haar toevoeging. De hairwefts zijn op verschillende manieren in het haar te bevestigen door middel van Microrings, Clips (clip-in extensions), Keratine bondings en uiteraard kun je ze er in naaien.

Ben jij ook toe aan een nieuwe look? Bel naar 010-2653007 om een afspraak te maken!

Bekijk hier een aantal voorbeelden van kapsels die in onze salon uitgevoerd zijn!